L’emergència climàtica és una realitat, tots ho sabem, però sovint els projectes semblen quedar molt lluny i se’ns fa difícil vincular-nos.
Està a les teves mans donar visibilitat a les entitats que tenim a prop que treballen per la conservació de la natura.​​​​​​​
Tatuat, difon, implica’t, col·labora. 
Ajuda’ns a protegir la nostra terra.


La conservació de la natura és responsabilitat de tothom
Estem perdent biodiversitat de forma alarmant a tot el món, el que posa en risc la provisió de les funcions dels ecosistemes de les quals deriven els serveis que són bàsics per la salut i el benestar de la societat, com la pol·linització, la fixació de carboni, l’esmorteïment d’inundacions, la purificació de l’aigua, els incendis forestals o la protecció dels recursos pesquers.
A Catalunya hi ha més de 80 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i conservació de la natura. Però sovint la seva feina és invisible i per dur-la a terme necessiten la col·laboració de tots i totes. Per això, aquest nou any 2023 et convidem a fer un pas a favor de la natura, de la que formem part: fes-te voluntari/ària o donant ambiental!
Tree Hugger
Tree Hugger
Mother of Birds
Mother of Birds
Tio's Keeper
Tio's Keeper
amb la col·laboració de
Back to Top