Ginger·it

Naming, identitat i disseny de sistema de packaging per una marca d'alimentació que vol ser referent d’estil de vida saludable, col·laborativa i sostenible amb productes beneficiosos, originals, i artesans d’elaboració controlada.


El logotip tipogràfic es construeix amb diferents amples i alçades. Destaquem la G com a símbol que amaga una fletxa que connota tornar a començar, repensar, reutilitzar, redecidir...

Un segell de qualitat actualitzat acompanya al logotip en els productes recolzant la narrativa conscient de la marca.Modificant la tipografia Formula Condensed, fem una versió rounded, més propera, més natural, però mantenint el fort caràcter de la marca.
Ginger·it produeix a petita escala kombutxa, cremes de verdures, hamburgueses vegetals, etc., i alhora vol ser un canal de referència compartint el seu coneixement.


Cuidar-te és viure essent autèntic. És mantenir un equilibri amb el què ens envolta. És creure en una filosofia de futur sincera, respectuosa i de col·laboració mútua. Cuidar-te és descobrir tot allò que pots fer per tu.

 
Images Unsplash: megumi-nachev-TcNG1talu3s-unsplash, martin-adams-_LGlGi3KJIA-unsplash, tim-oliver-metz-cZIiXRX9PqE-unsplash, martin-adams-5XXfyMMan84-unsplash

Maybe perhaps posibly you may also like