Campanya integral de comunicació per a la Jornada de Portes Obertes de l'any 2014 de La Basílica de la Sagrada Família. Aquest emblemàtic edifici és present en el dia a dia dels barcelonins, però sovint el perceben com una atracció turística i no contemplen la possibilitat d'anar-lo a visitar. La campanya està dirigida als habitants de Barcelona animant-los a conèixer la Sagrada Família i oferint-los la visita gratuïta per uns dies. Donem veu al Temple, que ens parla directament en primera persona i ens convida. Aquest és el missatge que donarà continuïtat i coherència a la campanya:
En tres punts estratègics de la ciutat instal·lem uns tòtems d'alumini pintat, amb una finestra perforada que ens emmarca el Temple. Els dies previs a les Jornades donem a conèixer l'esdeveniment i la Sagrada Família convida els barcelonins i barcelonines.
La campanya segueix a peu de carrer mitjançant pòsters amb imatges impactants que corresponen a vistes poc habituals del Temple, potenciant la idea de quotidianitat. Paral·lelament es llancen 4 espots a través de les xarxes socials que retraten diverses escenes quotidianes de barcelonins que connecten amb la Sagrada Família.
Un cop els ciutadans van a les Jornades, es troben un recorregut preestablert a través del qual la Sagrada Família es va presentant mitjançant una instal·lació tipogràfica. Els missatges ens parlen de com és ella i de quins valors representa: esforç, fe, patrimoni, cultura i paraula. La composició tipogràfica transmet unió, solidesa i solemnitat, buscant la integració formal i la no competència amb l'arquitectura interior.
Els vídeos van aconseguir 7.500 visites en el temps que es va llançar la campanya. 
Es van posar a disposició del públic 40.000 entrades per als tres dies de les Jornades, les quals es van esgotar en un temps rècord: les primeres 8 hores des que es va obrir el termini.
Idea i disseny gràfic Natural + Xavi Palouzié
Direcció d'art Natural + Xavi Palouzié
Realització espots nueveojos
Producció tòtems i corporis interiors 47sendes
Fotografìa Pep Daude

Maybe perhaps posibly you may also like